Jumaat, Jun 10, 2011

BoBoiBoy



BoBoiBoy...tadi pagi aku tgk kat tv3 ada tayangan BoBoiBoy...selalu ada dekat2 nak magrib ari ahad kan..so selalu x leh tgk lah kan... Sebut pasal boboiboy nie ingat satu kisah time jejalan ke kota kinabalu. Time jalan-jalan kat KK jumpa lah sedara belah suami, kita panggil dia mak nor..mak nor ada anak yang berumur 4tahun. So budak nie tanya lah mak nor, mak dia nak panggil apa kat suami hamba nie. mak nor jawab panggil 'abg boy'. Budak ini datang kat si suami dan panggil ' abg boboiboy'. hahaha...mcm mana dia boleh tukar nama en.suami kepada boboiboy. semenjak hari itu en.suami tak akan lepaskan peluang yang ada untuk tengok ceta boboiboy. hahaha...so sapa2 yang rasa nak download gak ceta nie boleh lah ikut link kat sini : juzt2u...

Nie lak OST BoBoiBoy



Naimy Art

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila komen yang baik-baik

Teman Blogger