Khamis, April 07, 2011

Alhamdulillah dan terima kasih CINTA

Assalamualaikum semua...Alhamdulillah, dah selamat semua majlis akad nikah dan kenduri...kat sini kan aku nak kongsi lah serba sedikit gambo dari awal hingga akhir....pada kawan2 yg selalu tanya mana gambo kawen 2...ini hadiah aku utk korg...sori lambat update gambo....hehehe...

Majlis akad akan bermula..."Sekejab lagi ye..." Rombongan pengantin lambat sampai sedikit...apa2 pun semua lancar...
Maka sah lah kamu wahai saudara yaman menjadi menantu ke-2 keluarga Mohd Yusof tukang jahit....oleh itu, salam lah mertua sebagai tanda terima kasih...

Antara tetamu lelaki yang hadir dan yang menganbil gamba...untuk pengertahuan kawan2...yg mengambil gamba bagi pihak aku ada 3 org untuk majlis akad nikah.. iaitu aizuddin, arif & abg jak...tema kasih semua...tp x lupa pd abg aim n kakak kesayangan aku yang beroperasi mengambil video.....
Ini gamba tetamu perempuan....malam itu aku mencari gamba ibu dikalangan  tetamu wanita tp tdk ku temui...
Dari kiri: Aziah (kakak sulong), Anisah (adik bongsu manja), Asiah (kakak ke-2) & me...tema kasih  saudari2 ku....love uols...now i miss u soo mucchhh....esp my manja anisah...
with tara...hhihihi....ini budak tidak mau keluar makan selagi x bergambar dgn acu2...sayang tara
Sampai sudah rombongan pengantin...terima kasih farez yg di minta menjadi pengapit saat2 akhir....
Lot of thanks to my dear darling Shaz coz sanggup jd pengapit terjun...x sangka  my dear pakai baju ikut tema n sama mcm fariz...alhamdulillah pelamin sponsor ini cantik . Sangat2 berterima kasih kepada abg Jak & isteri....Nak tgk lg banyak sila ke sini https://www.facebook.com/butikpengantin.sirihpinang?fref=ts
Huhuhu...kesian my hubby time nie lum leh makan macam2....so my hubby just makan nasi, ulam n gulai daging...lain2 lauk belum boleh coz dlm proses nak baik dr chiken pox....thanks 2 kak yah kubang kura n kak tie yang siapkan meja pengantin n termasuk juga kakak asiah  & kak nie yg jd tukang hidang...
Belakang itu adalah ruang makan VIP..khas buat rombongan org sebelah...
Jom makan...dlm itu ada mayonis taw....sedaappppppp!!!
Bergamba lagi.....terpaksa naik tangga nak bg sama tinggi dgn suami tersayang...
♥♥♥TerIMa KAsIH ♥ aYAh, ♥ tERImA kASiH ♥ CiK, ♥ tERiMA kASIh ♥ ADIk-bERaDIk, ♥ tERIMa KaSIH ♥ sAUDArA-mARa ♥ SErTA ♥ TErIMa kASIh ♥ rOMbONGAn ♥ pENGANtIN ♥ LeLAKi♥♥♥

 AKHIR KATA....saya ingin mengucapkan RIBUAN terima kasih kepada semua kawan2 yang dtg dari jauh atau dekat bagi memeriahkan majlis perkahwinan saya dan pasangan... kehadiran kalian amat bermakna untuk kami sekeluarga...

Naimy Art

7 ulasan:

  1. ala...nak lagi aini..skit ni...hehe..erm mu makan ke lada merah ngan ijau tu..heheh

    BalasPadam
  2. Tahniah Aini...Dari kawan lama di SMAKH ^_^

    BalasPadam
  3. sufi: thanks taw...
    moonlight: mana ada aku makan...aku cicah inti di dalam sahaja...hehehehe....

    BalasPadam
  4. huuhhu,,saper amik gmbr tu...
    hehehe..

    BalasPadam
  5. ek..eleh....kan aku dah kreditkan nama mu di situ...rif mana gamba mlm 2....

    BalasPadam
  6. bakpe x wat masuk video yg my hubby amik tu...

    BalasPadam
  7. hahaha...x leh masuk..simpanan peribadi 2....

    BalasPadam

Sila komen yang baik-baik

Teman Blogger