Sabtu, Disember 31, 2016

Hadiah Hari Jadi @ Happy Birthday

Setiap hari akan ada yang menyambut hari lahir, setiap hari juga akan ada yang memberihadiah. tetapi adakala kita sukar nak tentukan hadiah apa nak bagi dekat seseorang. Ye lah hadiah yang ada dekat kedai macam biasa sangat je. maka sebab itu kali ini design aku fokus kepada hadiah hari jadi.

Ini contoh design yang ada.

Banyak tak ambil gambar anak anak dengan handphone?

Sayang tak kalau tinggal dalam handphone saja?

Macam mana kalau tiba tiba Handphone format atau memori kad rosak?

Cadangan saya boleh buat backup ke laptop, external hard disk dan juga dropbox.

ATAU

Cetak gambar anak anak yang tengah comel dan kiut dalam bentuk menarik macam:

1) Puzzle umur 1 tahun
2) Canvas
3) Photobook album
4) Kalendar 2017
5) Pelbagai lagi bentuk printing

Bestnya bila gambar dapat disimpan, dihias, dicetak dan dibelek.

Boleh layari FB Page kami diwww.facebook.com/NaimyArt

dan web jualan kami di https://www.printcious.my/designers/naimyart.

PM/Whatsapp NaimyArt
>> 019-6158384
>> 019-6998384

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila komen yang baik-baik

Anda Mungkin Berminat dengan....

Follow by Email