Khamis, Oktober 18, 2012

Heartbeat Dropshipper

Heartbeat Dropshipper, inilah perancangan yang terbaru, insyalah hujung tahun nie. Macam mana boleh terlibar dengan bisnes nie? Itu soalan yang di tanya oleh seorang rakan...Begini ceritanya...:

Selepas kawen, saya dah tak bekerja dimana2 tempat. Tak sampai seminggu berkahwin Mr.Y pegi kursus jutawan internet yang dikendalikan oleh Irfan Khairi. Hurm... kursus dia memang best dan menarik. Oleh kerana tarikh kursus sama dengan tarikh oneymoon ke bandung, kami cancelkan perancangan ke bandung..*sob..sob...sob  mayb nx time*... Apabila kembali ke sibu, terpikir lah... 'apa aku nak buat yer...nak keja rasa malas.." Mr.Y pun bercerita lah pasal kursus jutawan internet yang dia pergi 2,, Haaa... dtg idea nak edit photo dan jadikan sebagai hadiah.. tp mcm mana ek?  mula lah operasi mencari bahan2 di alam maya... jumpa beberapa blog dan web perkhidmatan.. tapi plg tertarik dengan Heartbeat.my..

Mula2 register sebagai ahli biasa dulu, lepas 2 jd alfilate. Alhamdulillah hasil dapat utk setakat nie agak memberangsangkan.... tawaran pun banyak...  Menjelang september, Mr.Y tanya tak berminat ker nak jadi dropshipper heartbeat... yelah yg order pun banyak gak kan... kalu jd dropshipper kan lagi untung plus harga boleh dapat lagi murah... Cuma untuk permulaan kena keluarkan duit skit, dalam RM300.... Setelah di hitung dan dikira.... memang tak rugi jadi drop shipper.

Kat bawah nie kelebihan jadi alfilate heartbbeat....

Refer friends to register:When you refer a friend to join HB!Affiliate as affiliate.
RM2 earned for qualified affiliate.
Self purchase:20% of total purchase amount. Excluded delivery fee.
eg: If you purchase magic mug at RM40, your earning will be RM8.
Referral purchase:15% of total purchase amount.
eg: If your referral purchases magic mug at RM40, your earning will be RM6.
Banner / text link clicks:RM0.04 per genuine click.
Only genuine clicks from unique IP address each day are counted.
Feedback:RM5 for constructive feedback to us.
Testimonial:RM10 for testimonial with photo & at least 300 words on our unique gift giving ideas.
Bonus:Additional bonus will be awarded when total purchase amount of self purchase and referral purchase in a month are as below:-

 more than RM300-additional RM20.00
 more than RM500-additional RM30.00
 more than RM700-additional RM50.00

Makanya sesiapa yang nak jain boleh lah klik kat sini... dapat lah untung skit saya kan... kita sama2 kongsi...








Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila komen yang baik-baik

Anda Mungkin Berminat dengan....

Follow by Email