Selasa, Jun 14, 2011

Lukisan Sibu 1

Kenapa entry nie 'Lukisan sibu 1'? Ini kerana lepas nie mesti akan ada gambar2 dari sekitar sibu lagi. Mula2 jejak kaki ke bumi sibu, nampak lapangan terbang.." dlm kepala: besa je airport dia" pastu x tunggu kawan dan balik rumah. So x da lah ambik gambar kat airposrt sibu. Ok kita tengok gambar 1st round yer...

Ini laluan nak ke bandar. Aku suka laluan nie, dengan pohon2 rendang menutupi jalan. Setiap kali lalu sini akan ada perasaan romantis. Ye lah, cantik kalu leh wat photoshoot kat sini. Tp cuaca ken ok lah kan. Time ambik nie, sengaja di perlahankan kelajuan kereta. (nikon D3000)

Sebelum balik KL untuk urusan kawen2, ktorg minum dulu kat cafe airport sibu. Flite pagi. Minuman dia kat sini ok lah, sedap lg mak saya buat. yang best sini pagi2 banyak kuih2. Walaupun seringkali rasa kuih-muih semenanjung agak berlainan di sibu. Kerana mood ker kerana mmg rasa nya mcm 2. Ntah lah kan. Mmg betul org kata makanan di kawasan borneo nie sedikit mahal berbanding semenanjung. Tapi kat sini masih boleh dapat nasi lemak RM1 kat pasar permai pada hari biasa dan kat farley weekend. Nasi lemak RM1 kat farley lg sedap, tp sambal kat pasar permai lg syiok!. (nikon D300)

Gambar dolphin malam2..time nie lepas kuar dgn zda n faizal. Sbb esok dorg nak g masuk sekolah pedalaman 2, Maka hanya aku dan dia yang buat photoshoot. hari 2 jugak merupakan 1st time aku jupe sorg lagi cikgu sekolah zda..cikgu nor (nikon D3000)

Ini lah yang membuat aku jatuh hati. Saujana mata memandang. (Lumix)

Sekarang aku hanya masukkan 4 keping gambar dulu. nant akan letak lg gambar pemandangan yang cun melecun taw. Lapangkan hati anda melihat pemandangan anugerah Illahi nan indah ini. CiptaanNya yang tiada tandingan oleh ciptaan manusia.

Naimy Art

2 ulasan:

  1. salam..awak sekolah khairiah ker dulu?

    hihi tanya pulop ek..

    http://suezdairy.blogspot.com/2011/06/tetiba-rindu-zaman-remajakorang.html

    BalasPadam

Sila komen yang baik-baik

Anda Mungkin Berminat dengan....

Follow by Email