Follow Media Sosial

 Add Me  Follow Me  Follow Me  Follow Me

Lazada

Lazada Malaysia

Isnin, Julai 08, 2019

Arissto bakal perkenalkan kapsul teh

Assalamualaikum dan selamat pagi... Minggu lepas Mr.Y ada kongsi gambar kapsul-kapsul teh yang bakal diperkenalkan oleh Arissto.

Gambar header dari web arissto...web belum siap sepenuhnya bab teh ni. Apa pun header dia memang cantik..nampak klasik sangat perempuan tu dengan mesin arissto, kena pulak pegang bunga.


Arissto Teapresso. Sebagaimana kita tahu dan maklum bahawa teh adalah minuman tradisional sejak zaman dahulu terutama dalam budaya masyarakat cina. Kalau pergi urut kaki dekat kedai cina, lepas urut mereka akan sediakan teh hijau. Penggunaan di spa-spa kecantikan juga meluas. Teh ada seni tersendiri dan kalau kita perhatikan cara orang tua minum teh pun berbeza. Kadang-kadang warna teh pun diambil kira.



Menarikkan jenis kapsul ditawarkan, nama teh pun macam best sangat. Kira kalau rasa hari itu nak jadi king, maka kita minum lah teh "the King", kalau nak jadi puteri buat teh dari kapsul "princess". 

Kalau berminat,tekan je link kat bawah ni..
www.wasap.my/MesinArissto

#hantukopi
#MesinKopiPremium


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila komen yang baik-baik