zazzle wedding

Wedding

Sabtu, November 03, 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest: Shopping Festival

Assalamualaikum

11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula!
Harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumlah RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT...


https://www.lazada.com.my/blogger-contest/?setDevice=mobile


Mersti ramai tertunggu dan menatikan tarikh 11 November 2018 yang jatuh pada hari Ahad kerana apa? kerana akan berlangsung  11.11 Shopping Festival di Lazada Malaysia. Memang kena lah Lazada buat 11.11 Festival Membeli Belah tarikh tersebut. Sambil rehat dirumah kita buat pembelian yang gila-gila murah.

Sebenarnya sebagai blogger, aku tertunggu-tunggu contest dari Lazada. Setiap kali nampak kawan-kawan blogger menang hadiah dari Lazada, wah best nya rasa. Harap-harap kali ini ada rezeki buat kami sekeluarga pula. Contest suruh jawab satu soalan je iaitu:

 Apakah 3 produk (atau lebih) yang anda rancang untuk membeli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival? Kongsikan Bersama kami!


1.Haier Cloth Dryer
Sebagai seorang ibu, amat penting untuk memiliki cloth dryer. Kalau kena musim hujan, asyik nak kena pergi kering baju dekat dobi sahaja. Sebenarnya bukan musim hujan saja, kami pergi kering baju dekat dobi, waktu anak-anak tak sihat pun sama. Mana ada masa nak sidai baju dan angkat baju. Selalu aku akan suruh En.Suami pergi keringkan. Setelah dibuat perkiraan, kami rasa memiliki cloth dryer lagi menguntungkan daripada kena pergi dobi untuk keringkan baju.

2.HP Laptop Red

Sekarang masih menggunakan laptop yang dibeli 10tahun lepas. Keadaan laptop yang dah agak tenat utuk melakukan aktiviti design dan edit menjadikan amat wajar untuk dapat yang baru. Pilih punya pilih aku pilih HP yang ni. Harap-harap waktu 11.11 festival membeli belah nanti dapat harga terbaik lah.

3. Jam Couple
Last beli jam couple masa nikah tujuh tahun lepas. Memandangkan 25.11 nanti birthdayEn.Suami, rasanya jam couple yang ini paling sesuai. Moga murah rezeki.Amin

4.Kids Painting Board Pen Colour, Crayon, Marker, Pencil drawing art set
Barang ini khas untuk anak-anak  ummu yang suka sangat melukis dan mewarna. Selalu beli pencil warna or water color yang biasa je. Memandangkan 11.11 festival membeli belah sudah hampir, dan nampak barang ni ada sale baik punya, ummu masuk lah benda ni dalam list barang untuk shoping. Harap mereka lebih bersemangat nak berkreatif.


5.Make Up Set
Sebenarnya dah bertahun muka tak bermake up, anak-anak perempuan pun dah menjadi anak dara. Mak kena standby set make up lah jugak untuk apa-apa occasion kan. Dalam banyak-banyak set make up, berkenan yang ni. Macam best je. Boleh main make up-make dengan anak dara nanti.



Lazada mintak tiga, tapi kita bagi lima. Harap adalah sangkut nanti. Saya doakan kawan-kawan yang join pun bertuah. Amin.Selamat Berfestival semua.....

https://www.lazada.com.my/?spm=a2o4k.searchlistcategory.header.dhome.e1427f53i33fK7






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila komen yang baik-baik

Teman Blogger