zazzle wedding

Wedding

Isnin, Jun 25, 2018

Pandangan Anda tentang Young Living

Assalamualaikum dan salam subuh, beberapa hari lepas ada saudara datang beraya. Maka kami borak-borak lah pasal anak-anak, saudara saya ini share cara dia rawat anak dengan menggunakan produk young living dan vicks. Sebagai seorang ibu yang memiliki anak payah untuk makan ubat, aku rasa bagus jugak tips akak ni.

Mr.Y pun search dekat google apa produk young living ni.



Ok tengok harga starter kit dah dekat seribu....aku fikir balik banyak kali lah....hehehhe....

Siapa yang ada pengalaman guna produk ini. boleh share?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila komen yang baik-baik

Teman Blogger