Rabu, September 20, 2017

Tempat makan sedap SIbu: The Leziz Sandwich

Pada suatu petang isnin, tetiba aku teringat akan sandwich yang pernah Mr.Y beli. Terus tanya,

Me: Leziz sandwich dah tak ada ke sekarang?
Mr.Y: Ada, dah buka kedai dekat bandung.
Me: Laaa... ye ke, ingat dah tak buat pasal lama tak nampak dia kat FB.
Mr.Y: ada dia ckp dekat FB page dia.
Me: Boleh test nanti makan kat sana...hehehe..

Esoknya kita jalani hari seperti biasa, bila petang ambik Mr.Y dekat pejabat. Perjalanan balik Mr.Y terus tak masuk simpang hospital.

Me: Nak kemana?
Mr.Y: Nak beli roti.
Me: Beli roti kat mana? selalu beli area permai or dekat area rumah je.
Mr.Y: (diam je)

Dia diam aku ikut je lah, lagi pun kat rumah tak ada masak apa-apa untuk dinner. Untung nasib dia ajak makan luar. Akhirnya sampai depan kedai The Leziz Sandwich..hahahaha... baru cakap semalam, hari ini dah tunaikan... Alhamdulillah rezeki...


Ambik gambar depan kedai dulu...

Bahagian ini best, dulu order COD, pihak leziz sandwich yang tentukan  sayur dan sos apa kat dalam dan banyak mana sos nak. Sekarang dekat kedai kita bolh pilih apa yang nak dan apa yang tak nak. Maka kami ambik yang kurang sayur dan sos tak pedas untuk anak-anak. Untuk kami laki bini mesti ada sedikit pedas dan semua sayur yang ada. Dah macam Subway aku rasa. Pilihan cheese pulak ada ori & BBQ.

Ini lokasi kedai The Leziz Sandwich
Contact No. 010-886 5575





















Hasil makan-makan disana, kami pulang dengan perut kenyang, lain kali nak pergi lagi...nak cuba yang lain...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila komen yang baik-baik

Teman Blogger