zazzle wedding

Wedding

Selasa, September 26, 2017

Kek bajet untuk Uwais Aysar

Tanggal 1Muharam 1436, maka lahir lah seorang putera buat kami. Kelahiran yang melebihi tarik jangkaan. Oleh kerana dia lahir 1Muharam, memang hari cuti lah. Maka terfikir nak beli kek ke nak buat kek. Kebetulan hari selasa hantar kawan ke klinik untuk check up bayi satu bulan. Borak-borak dia pun bagitahu nanti nak tempah kek bajet. Murah saja RM15 sahaja sebiji. Dia cakap ada dalam Facebook. Maka mencari lah.Akhirnya jumpa FB milik Nur Azura Abdul Aziz penjual kek bajet dekat sibu. Maka kita whatsaap nombor telefon yang diberikan. Bincang dan pilih maka selesai masalah kek untuk hari lahir budak 1 muharam.





4 ulasan:

  1. comelnya kek 😍 murahnya rm15 selalu tengok 30++

    BalasPadam
  2. Hari tu beli kek bajet gak, sedap pun ok la... tak la besar sanngat... kalau beli besar selalu membazir je lagi separuh... Happy Birthday Uwais, semoga sihat selalu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. aha..lagi bertambah keyakinan nak beli sbb tgk wife ktk ada komen ke like (x sure mana satu) dkat post FB nya...

      Padam

Sila komen yang baik-baik

Teman Blogger