Jumaat, Mac 10, 2017

Hadiah Birthday dari Sibu

Assalamualaikum dan salam subuh.

Ini adalah hadiah birthday yang ummu nie buat khas untuk iyadh, design frame memang buat baru tahu. Semoga apabila iyadh dapat bantal ni, iyadh ingat lah ummu ni yang jauh ni.

Tema hadiah ini adalah kanak-kanak.


Ini pula adalah kejutan buat kakak tersayang. Aku hanya bagitahu yang aku bagi hadiah dekat iyad. Tak bagitahu pun bersama hadiah ada magic mug khas untuk dia. Sebenar nak ambik magic mug warna hitam tapi out of stock pulak. Maka warna maroon pun ok jugak. Tema "classic you", kenapa ye...sebab kakak aku yang nie jiwa klasik sedikit.

4 ulasan:

  1. Wah mesti suka iyadh kan... dapat surprise lagi...

    BalasPadam
  2. Cantiknya hadiah yang sis buat.. Salam kenal dari saya, followe yang ke33.. Terima kasih kerana sudi join segmen saya.. Senarai peserta dah dikemaskini..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/peserta-segmen-awak-follow-saya-saya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih shikin, kalau berminat nak buat hadiah boleh contact. hehehe..

      p/s:saya suka background blog tittle awak, simple but nice.

      Padam

Sila komen yang baik-baik

Teman Blogger