Ahad, Februari 12, 2017

Pakaging 3 layer

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

Kira-kira 2 minggu lepas dapat order  customer nak colour photo mugs. Selalu kalau order untuk photo mug,  saya akan order dari supplier dekat sibu sahaja, tetapi kali ini beliau nak colour photomugs. Maka saya pun buat design yang memuaskan hati beliau. Apabila beliau puas hati saya memasukkan design ke page 'designer' dekat printcious. Maka buat lah order...

Hasilnya macam ni...


  1. Barang sampai dalam keadaan seperti no.1. 
  2. Apabila buka ada kotak berbalut dengan plastik buble... maka buka lagi..ini kira lapisan kedua.
  3. Buka lapisan ke dua, iaitu kotak coklat yang agak keras ada lagi satu kotak. Alamak bagusnya packaging dia. 
  4. Buka lapisan ke tiga baru dapat tengok hasil. Colour mugs dibalut dengan plastik dan di sendal dengan kertas2. 

Menarikkan cara pembungkusan yang di buat oleh printcious. Saya suka kerana ini menambah nilai jaminan barang sampai dalam keadaan selamat. Maka hadiah hari jadi, hadiah 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila komen yang baik-baik

Teman Blogger