Ahad, Februari 05, 2017

Cara cepat nak tingkatkan traffic visitor ke blog

Haa... ini adalah cara cepat beb! Nak up kan traffic korang tak? Tadi jenguk blog Yaty dan terbaca entry latest dia pasal macam mana nak upkan traffic blog kita. Maybe caranya kurang paham sikit tapi takpe saya nak cuba dulu. Jom kita pakat cuba ramai-ramai. Tak rugi pun kan kalau try cara ni. Kalau menjadi kiranya kita bertuah. Cara nya begini: 

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda. 


  1. tengku nizam 
  2. mizz shizu 
  3. Myself V3 Me & 
  4. Blog Hanz  
  5. BeMie's WoRLd 
  6. Farah Shafiqah 
  7. Qila Razak 
  8. CekLa 
  9. Miss Yaty 
  10. Magrib Menjelma 
  11. The Simple Woman Day Book 
  12. AMRAFAHAN - Tripplet's Daddy 
  13. Kedai Dewasa Punya 
  14. Amsyarazi - Fikri Membantu Perkembangan IQ 
  15. Yamanaimy


PERATURAN!!! 
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1. 
2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. 
3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).
 ***So urutannya jadi mcm nie... 
  1. mizz shizu 
  2. Myself V3 Me & 
  3. Blog Hanz  
  4. BeMie's WoRLd 
  5. Farah Shafiqah 
  6. Qila Razak 
  7. CekLa 
  8. Miss Yaty 
  9. Magrib Menjelma 
  10. The Simple Woman Day Book 
  11. AMRAFAHAN - Tripplet's Daddy 
  12. Kedai Dewasa Punya 
  13. Amsyarazi - Fikri Membantu Perkembangan IQ 
  14. Yamanaimy
  15. NAMA BLOG ANDA 
4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut: 

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1 
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5 
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25 
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125 
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625 
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125 
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625 
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125 
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625 
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125 
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625 
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125 
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625 
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125 
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625 

Kita sama-sama cuba jaya okk…. 

Selamat mencuba!!! 

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... 
Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. 
kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... 
ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google.. 
Kite cuba je ni,tak tahu macam mana result.Kite nak singgah semua link di atas.Korang tunggu apalagi? 

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*-- 

Sumber rujukan 

5 Killer Tactics to Increase Your Blog Traffic - VerveSearch
www.vervesearch.com › 
Blog As well as payment, you could also offer bloggers the following perks:• Offer to share content on their own site (but only if you have a large social following) • A link back to their website from every post they write for you • Give them free use of your products or services 

Boost Blog Traffic 
boostblogtraffic.com/ 
How to get more readers, become an authority in your niche, and get the attention you deserve. 

15 Cara Meningkatkan Trafik Blog - 
Denaihati denaihati.com/15-cara-meningkatkan-trafik-blog 
Translate this page Oct 19, 2011 - 
Berbagai cara dilakukan digunakan sehingga ada. ... Aku pernah berkongsi 5 cara meningkatkan trafik dalam entri “Cara Nak Popularkan Blog” dan .... dari KOZUMI lak –>> Tips rahsia traffic budak nakal blogspotHaa itu je ... 

AMRAFAHAN: Cara-cara untuk menaikkan traffic kat blog ... amrafahan.blogspot.com/.../cara-cara-untuk-menaikka... 
Translate this page Dec 30, 2010 - 
Nak up kan traffic korang tak? Tadi jenguk blog Yaty dan terbaca entry latest dia pasal macam mana nak upkan traffic blog kita. Maybe caranya ... 

Tips Meramaikan Pembaca dan Meningkatkan Traffic Blog adasya.blogspot.com/.../tips-meramaikan-pembaca-da... 
Translate this page Sep 3, 2011 - 
Hari saya nak kongsi tips macam mana meramaikan orang view blog kita dan menaikkan traffic blog. Selain entry yang menarik,cara penulisan ... 

Cara Meningkatkan Traffic Pengunjung Blog / Website ... 
www.maxmanroe.com › Blogging 
Translate this page 
Ada beberapa cara untuk meningkatkan traffic pengunjung blog / websiste yang saya rekomendasikan. Bebeberapa cara bisa dilakukan dengan gratis, tapi ... 

Cara Meningkatkan Traffic Ranking Website atau Blog bukainfo.com › Blogging › SEO › Tips Trik 
Translate this page 
Setiap pemilik blog atau website tentu sangat membutuhkan traffic yang baik di serp, namun bagaimana Cara Meningkatkan Traffic Ranking Website atau Blog ... 

Cara Mudah Meningkatkan Trafik blog:lengkap - StrukturKode 
strukturkode.blogspot.com › Blogger Tips › SEO 
Translate this page 
Disini diuraikan mengenai cara mudah meningkatkan trafik blog yang bisa kita lakukan. seperti apakah? 

cara cepat naikkan traffic visitor | Windows and ASP.NET ... blog.jaringanhosting.com/.../cara-cepat-naikkan-traffi... 
Translate this page Apr 21, 2015 - 
Salah satu cara untuk meningkatkan traffic visitor di website/blog Anda, salah satunya dengan terus blogging .. 1. Blogging Setiap Hari – AKTIF ...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila komen yang baik-baik

Teman Blogger