Jumaat, Julai 06, 2012

Hiasan Dinding....from Airis Wall Deco



Inilah wall deco yang baru Mr.Y order...tp belum sampai lg...hihihi...

Saiz dia amat sesuai dengan keluasan ruang tamu rumah kami... mesti humaira suka pandang nie...
Dekat airis wall deko nie kita boleh gak mintak mereka print gambo kita kat frame 2... tp x nak lah menglamourkan diri di rumah sendiri...hihihi..

Kalu sapa2 berminat boleh lah lawati laman FB dia...

Saja tlg promote..hahaha...

Oh..mesti ada yang tanya ttg harga kan..harga yg nie RM100... Harga pos lak RM45 ke serawak... kalu kat semenanjung harga pos tak tahu lak brapa...murah lg yang pasti...



2 ulasan:

  1. wah cantiknye! she pernah online jumpe wall-clock. lebey kurang mcm ni tp skali ngn jam. nice! new idea for presents utk kenalan rapat. selalu pk nk bg ape yg out of ordinary sket. huhu

    BalasPadam
  2. aha..amat sesuai utk hadiah..lain dr yg lain skit... org pernah tgk kat tv yg skali dgn jam 2... tp x brp berkenan coz jarum jam dia x nampak sgt...

    BalasPadam

Sila komen yang baik-baik

Teman Blogger